torsdag 20 juni 2013

Delad glädje är dubbel glädje


6 kommentarer:

Martin J Sällberg sa...

Trött på dumheterna i världen? Det har kommit ut en bok som heter "How to exterminate stupidity Or the art of not justifying anything at all". Den går igenom forskning om extrema återhämtningar efter hjärnskador, epigenetik, genetisk variation mellan olika hjärnceller i samma individs hjärna, självmotsägelser i de etablerade medicinska (framför allt genetiska) teorierna om livsduglighet, vetenskapliga evolutionsparadoxer som visar att evolutionspsykologin är orealistisk, och visar helt logiskt att det är ursäkterna som är orsaken till alla dumheterna! Den innehåller även tips för hur det går att sluta med ursäkter och därmed dumheter. Boken kan beställas genom Recito förlag på länken http://litenupplaga.se/1198 Som bloggägare kan du kanske posta om den boken någon gång om du vill!

Deng Weng Andersson sa...

Ja, jag har läst How to exterminate stupidity. Den är verkligen jättebra och jätteviktig! Och jättebillig, bara 149 kronor! http://litenupplaga.se/1198 är en viktig länk!!!

Hannah Riegel sa...

Har du läst how to exterminate stupidity? Det har jag med. Och jag håller med, boken är verkligen jättebra och jätteviktig. http://litenupplaga.se/1198 är verkligen en jätteviktig länk! Den viktigaste i hela världen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tomas Eklund sa...

Jag tycker din marknadsföringsmetod Martin är väldigt tveksam. Att göra ett helt irrelevant inlägg på en blogg och dessutom spä på med två fejkade identiteter ... sounds a bit stupid to me ...

Alexander Nyström sa...

Hej Tomas,

Jag har skrivit några ord om Drömmar från provinsen. Du hittar dem här: http://www.cronopio.se/?p=1390

Med vänlig hälsning
Alexander Nyström

Tomas Eklund sa...

Alexander, jag tackar, bugar och bockar! Det var väldigt glädjande att läsa dina uppskattande ord./Tomas